SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendikspor tepetaklak

Köşe Yazarı: SEDAT SAVAŞ   Eklenme Tarihi: 8 Ekim 2024, Salı - 12:20   Okunma Sayısı:

Pendikspor’umuz maalesef ki ümitvar sonuçlar vermiyor. 29 Eylül Pazar gününe giderken Pendikspor’umuzun kötü gidişatına son verip, vermeyeceği merakla bekleniyordu. Esenler Erokspor,sahasında konuk ettiği Pendikspor’u 4-0 mağlup ederken maç boyunca da üstün oynayan hedefini Trendyol Süper Lig olarak belirleyen  Esenler Erokspor oldu.

Esenler Erokspor, 13. ve 23. dakikalarda Hamza Catakovic’in golleriyle devre arasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda ise ev sahibi, 77’de İdris Furat ve 84’te Jair Tavares Silva’nın golleriyle karşılaşmayı 4-0’lık farklı bir skorla tamamladı. Pendikspor maçın sonunda %67’lik topla oynama verisine ulaşmasına karşın maçı 4 gol yiyerek bitirdi.

Böylece ligdeki 3. galibiyetini alan Esenler Erokspor, bu sonuçla beraber puanını da 9’a yükseltti. Konuk ekip Pendikspor ise sezonun ilk deplasman mağlubiyetini ve toplamdaki 4. mağlubiyetini alarak 9 puanda kaldı.

Trendyol 1. Lig’in bir sonraki haftasında Yeşil Sarılılar, Amed SK’ya konuk olacak. Kırmızı Beyazlılar, Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.

Gerçekten Pendikspor’umuzun kötü gidişatına son verip, vermeyeceğini merakla bekliyoruz. Bir de Pendikspor’umuzun cefakar ve vefakar taraftarları olan Pendikspor taraftar grubu Magnifico üyeleri var ki onlar da, tüm olumsuzluklara rağmen geçtiğimiz sezonda  küme düşen takımlarını desteklemek için misafir takım tribünündeki yerlerini aldılar. Magnifico üyeleriyle iftihar ediyorum.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam