SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendikspor’u yıkan skor

Köşe Yazarı: SEDAT SAVAŞ   Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2024, Pazar - 00:18   Okunma Sayısı:

Gazetemiz okurlarına “Merhaba” diyerek başlıyorum. Bundan sonra Pendikspor başta olmak üzere çeşitli konularda yazılarımla sizlerle olacağım. 

Trendyol 1. Lig’in 4. hafta müsabakasında Pendikspor, konuk ettiği Alagöz Holding Iğdır FK’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. Regattin ve Thuram’ın attığı gollerle Iğdır FK galibiyete ulaştı. Pendikspor ikinci yarı rakip takımın sahasında baskı kuran maç boyu topa hâkim olan taraf olsa da, gol atma becerisini maalesef gösteremeyen Kırmızı Beyazlı futbolcuların berbat tercihleri ve maçın hakeminin bizce penaltıyla pek bir alakası olmadığına inandığımız bir pozisyonda penaltı kararı vermesi maça damga vurdu.

Üstüne üstlük, saha zemininin bozuk olması yüzünden de takımlar büyük efor sarf etti. Siltaş Yapı Pendikspor’un 3-5-2 benzeri bir dizilişle başladığı oyunda 31. dakikada Alagöz Holding Iğdır FK penaltıdan Regattin ile golü buldu. Eski Pendiksporlu Regattin  ise golden sonra sevinmedi.

Pendikspor için daha söylenecek şeyler olduğunu düşünüyorum ama şimdilik kısa kesiyorum.  Gerisini sonra konuşalım, Pendikspor’un acil toparlanmaya ihtiyacı var. Diğer taraftan da Iğdır FK çok ciddi yatırımlar yapmış. Trendyol Süper Lige yükselmek için iddialı bir aday olduğunu belirtmek lazım. Alagöz Holding Iğdır’da futbola ivme kazandırmış, Iğdırlılar da Alagöz Holding Iğdır FK’ya destek çıkıyorlar. Pendikspor’a dönersek saha içi sorunları çözmeleri lazım. Bunu hallettiklerinde daha hızlı sonuca ulaşırlar.

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam