SON DAKİKA
reklam
reklam

Minik dostlarımız

Köşe Yazarı: NURCAN ÜÇ   Eklenme Tarihi: 8 Temmuz 2024, Pazartesi - 02:18   Okunma Sayısı:

 

Sıcak havalarla birlikte kedi ve köpeklerin suya çok ihtiyaçları var. Hayvanseverler severler duvar kenarlarına hem su hem de mama koyuyorlar, ne güzel ve anlamlı değil mi?

Ben bu gibi davranışlarda bulunan hayvan dostlarını kutlarken, bazı kendini bilmez kişiler bu su kaplarına tekme vurup döküyor, o da yetmezmiş gibi taş yada sopa ile kovalıyorlar...

Minik patili dostlarımız size ne zarar veriyor ki; bir lokma sularını ve yemeklerini yemelerine izin vermemek diye bir konu söz konusu olabilir mi? Bu minik canlardan ne istiyorsunuz öyle değil mi? Bu hayvanlar yeni türemedi bizler yetiştirdik... Sonra sıkılınca sokağa bıraktık, onları istemedik.. Neden diye sormadılar... Eğer konuşma şansları olsaydı neler söylerlerdi, kimbilir neler söyleyeceklerdi insanlara..

Bu minik canlılar bize dost olsun, bizi kötü insanlardan korusun, ava çıkalım vurduğunuz hayvanları getirsin, çocuklarımıza arkadaş olsun diye, kedileri de evde huzurumuz bozulmasın, haşeratları ve fareleri kovalasın yalnızlığımızı paylaşalım diye senelerdir evimizde ve bahçemizde bizler yetiştiriyoruz.

Şu durumda, bu katliam bu duyarsızlık niye?

Bu hayvanlar bize bu kadar yararlı ve yardımcı oluyorsa bu zulüm niye?

Bu dünya sadece insanlara ait değildir...

Bu yüzden hayvanlara yapılan haksızlığa du demek bir insanlık borcudur..

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam