SON DAKİKA
reklam
reklam

Kültürleri Buluşturan Geceler

Eklenme Tarihi: 8 Ekim 2024, Salı - 12:22   Okunma Sayısı: 57960
Türkiye ve Yunanistan. Birbirleriyle komşu olan iki ülke ve iki toplum kültürel anlamda birbirlerine çok yakın durumda. Bugün size bu iki ülkenin müzikal kültürlerini bir araya getiren ve Türk-Yunan geceleri ile Almanya’da yoğun ilgi gören ses sanatçısı Melissa Hatzis ve çalışma arkadaşlarının çalışmalarını tanıtacağız.

Alkışlar eşliğinde konserler

Yunanistan doğumlu olan sanatçı, aslen Yunan Ermeni’si ve Türkçe dilini de Almanya’da öğrenmiş. Çocukluğundan beri hayal etiği sanatçılığı bundan 4 sene önce gerçekleştirdi.  Birbirinden güzel şarkılarıyla  Almanya’da Yunan grubu ve Türk grubu ile çalışmaları ilerletiyor ve çok beğeni topluyor. Sanatçının son çalışması olan, sözü Ahmet Selçuk İlkan, müziği de Cengiz Tekin’e ait olan Talih ise Türkiye’de büyük ilgi gördü ve sanatçı ülkemiz sınırlarında da hayran kitlesini genişletti. 

Melissa Hatzis yakında Yunanistan’da da sahne almaya başlayacak

Hatzis, ayriyeten düğünlere hala gecelerine ve her türlü etkinliklere çağrılıyor ve sevkle dinleniyor ve aldığı alkışlar da dinmek bilmiyor. Melissa Hanım, 2 kızı, damatları ve 4 tane birbirinden güzel torunlarıyla Almanya’da yaşıyor. Yakında Yunanistan’da da sahne almaya başlayacak olan Melissa Hatzis pek yakında güzel sürprizlerle sizlerle olacak. Bu konudaki çalışmalarının  da son aşamaya geldiğini ifade ediyor.  Sanatçıya önemli bir desteği de Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinden sinema sanatçısı Yavuz Karakaş vermekte. Melissa Hatzis, gazetemiz vasıtasıyla desteklerinden dolayı Yavuz Karakaş’a ve ailesine de teşekkürlerini iletti.

**************************************************************************

Melissa Hatzis’e eşlik eden sanatçılar ise şu isimlerden oluşuyor;

Orgda Thomas Stathis , Buzuki ’de Sakis Karaioannu ve solist olarak Theo Patseris.

Melissa Hatsis’e davetler ve konserler için menajeri Doğan Cengiz’e 004917674551076 nolu telefondan ulaşılabilmekte.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam