SON DAKİKA
reklam
reklam

Rıza Özgül Çekmeköyspor'da

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2024, Çarşamba - 15:17   Okunma Sayısı: 17098
2024-2025 sezonunda Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyerek BAL’a çıkmak isteyen İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Çekmeköy temsilcisi Çekmeköyspor, sezonun başlamasına az bir zaman kala flaş bir transfer gerçekleştirdi.

Son olarak BAL ekibi Alibeyköyspor formasını giyen tecrübeli kanat oyuncusu Rıza Özgül, Çekmeköy ekibi ile anlaştı.

 

Çekmeköyspor Kulüp tesislerinde Futbol Şube Sorumlusu Fatih Albaşkara’nın hazır bulunduğu törenle imzayı atan 1997 doğumlu kanat oyuncusu Rıza Özgül, takımla birlikte çalışmalara başladı.

 

Kariyerinde Türkiye Kupasında 1 maçı, TFF 3. Ligde 4 maçı 1 golü ve BAL’da 31 maçı 4 golü ve Akademi Liginde 106 maçı 36 golü bulunan başarılı oyuncu yeni sezonda Çekmeköyspor’un başarısı için mücadele edecek.

 

Rıza Özgül Hakkında 

 

Futbola 2007 yılında Sancaktepe Belediyespor altyapısında başlayan 27 yaşındaki Rıza Özgül, sırası ile Sincan Belediyesi Ankaraspor, Başkent Şafakspor, Sancaktepe Belediyespor, Adapazarıspor, Tekirdağ Değirmenaltı SK., Sarayspor 1953, Dersimspor, Alibeyköyspor, THY ve Alibeyköyspor takımlarının formasını giydi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam