SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Doğuşsporlu Aras Yüztemur Fenerbahçe altyapısına transfer oldu

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2024, Çarşamba - 15:41   Okunma Sayısı: 17567
Altyapıdaki sistemli çalışmaları ile bilinen ve bu konuda yaptığı çalışmalarla çok sayıda oyuncuyu profesyonel yapan, Beşiktaş'a Emre İncemollaoğlu ve Galatasaray'a Yusuf Akpınar’ı veren Ataşehir Doğuşspor’da 2011 doğumlu Aras Yüztemur’un Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Altyapısına transfer olmasının mutluluğu yaşanıyor.

Futbola 2022'de başlayan Aras Yüztemur başarılı performansıyla dikkatleri çekti

 

Mavi Sarılı ekibin alt yapıya yaptığı yatırım ve verdiği büyük önemin sonucu olarak oynadığı başarılı futbolu ile bir çok profesyonel takımın takibine giren genç yetenek Yüztemur, Fenerbahçe Altyapısı ile sözleşme imzalayarak takımı ile çalışmalara başladı.

 

Futbola 2022 yılında Ataşehir Doğuşspor’da başlayan ve defansta stoper olarak oynayan Aras Yüztemur, başarılı maçlara imza atarak grubu ile şampiyonluk yaşadı. Oynadığı futbolu ile fark edilen oyuncu gösterdiği üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

 

"Bizim için çok değerli ve kıymetli olan transferi yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz."

 

Ataşehir Doğuşspor Kulübünden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

" Bu gün gerçekleştirdiğimiz bizim için çok değerli ve kıymetli olan transferi yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz Türkiye’nin kıymetli ve değerli kulüplerinden  Fenerbahçe Spor Kulübüne, Ataşehir Doğuşspor Kulübümüzün yetiştirdiği evladımız Aras Yüztemur’un transferini gerçekleştirdik. Transferde emeği geçen Cem Karaca hocamıza ve kulüp başkanımız Çetin Kaygusuz, Başkan Yardımcımız Çetin Karadağ ve emeğin en büyüğü Doğuşspor’un efsanesi Erdal Sert hocamıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün her zaman yanında olarak maddi manevi desteklerini esirgemeyen ana sponsorumuz Dönerci Celal ustaya sonsuz teşekkür ederiz ” 

 

Ataşehir Doğuşspor’un Başkanı Çetin Kaygusuz "Aras Yüztemur’un Fenerbahçe Altyapısına transfer olması  şampiyonluktan daha değerlidir Kulüp olarak altyapı her zaman önceliğimizdir."

 

Ataşehir Doğuşspor Kulüp Başkanı Çetin Kaygusuz yaptığı açıklamada  şunları söyledi ;

“ 2011 doğumlu oyuncumuz Aras Yüztemur’un Fenerbahçe Altyapısına transfer olması benim için şampiyonluktan daha değerlidir. Altyapıda yetiştirici bir kulüp olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Daha önce Beşiktaşa Emre İncemollaoğlu ve Galatasaraya Yusuf  Akpınar’ı vererek altyapımızda ne denli doğru işler yaptığımızın ispat etmiştik. Bu günde takımımızın en yetenekli futbolcusunu profesyonel takım altyapısına vermenin gururunu yaşıyorum. Altyapıdaki bu başarımızda gecesini gündüzüne katarak çalışan ve büyük emekleri olan değerli insan Erdal Sert hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkür ederim“ 

 

Aras Yüztemur "Doğuşspor camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim”

 

 

13 yaşındaki Aras Yüztemur transferi ile ilgili yaptığı açıklamada  “ Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe’nin altyapısına transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Yetiştiğimim Kulüp olan Ataşehir Doğuşspor Kulüp Başkanı Çetin Kaygusuz, Başkan Yardımcımız Çetin Karadağ ve üzerimde büyük emeği olan Erdal Sert hocama çok teşekkür ederim. Ataşehir Doğuşspor camiasını en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonraki hedefim çok çalışarak Altyapıda sürekli forma giyerek başarılı olmaktır. “ dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam