SON DAKİKA
reklam
reklam

Ihlamurkuyu Birlikspor'dan yeni sezona muhteşem açılış

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2024, Çarşamba - 15:00   Okunma Sayısı: 19208
İstanbul Amatör Liglerinin en başarılı altyapı ekiplerinden olan Ümraniye temsilcisi Ihlamurkuyu Birlikspor, tüm Futbolcu ordusu, velileri ve misafirleri ile 2024-2025 sezonunu muhteşem bir törenle açtı.

Kısa sürede altyapıda marka olan Ihlamurkuyu Birlikspor'un açılışına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı 

 

Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın ve Yönetim Kurulunun ev sahipliği yaparak misafirlerini kapıda karşıladığı sezon açılış programına, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi Birim Müdürleri ve misafirler de katıldılar.

 

Altyapı gruplarının tanıtımı ve madalya töreninin yapıldığı muhteşem açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın "Yönetimimizle beraber 1500 futbolcumuza spor yaptırma imkanı sağlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin her zaman yanında olacağız."

 

Ardından açılış konuşmasını yapan Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın şunları söyledi;

 

” Öncelikle Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım ve Birim Müdürlerimizin sezon açılışımızda yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum. 2024-2025 sezonu ilçemize ve Ihlamurkuyu Birlikspor Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir sezon geçiririz. Yönetimimizle beraber 1500 futbolcumuza spor yaptırma imkanı sağlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kulübümüzü kurduğumuz günden bu güne kadar çok kısa sürede büyük yol katettik ve şükür bugünlere geldik. Fakat yapacağımız daha çok iş olduğunun farkındayız. Bundan sonrada ilçemiz gençliği için aynı ciddiyet ve kararlılıkla ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz."

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; "Başarılı işlerle her zaman gurur duyup takdir ettiğim Ihlamurkuyu Birlikspor’un açılışına katılmaktan dolayı çok mutluyum.  Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız."

 

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada “ Kısa sürede kurulmasına rağmen yaptığı başarılı işlerle her zaman gurur duyup takdir ettiğim Ihlamurkuyu Birlikspor’un açılışına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Tesis girişinde kapıda bizleri karşılaşayarak muhteşem bir açılışa imza atan Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın ve değerli Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. 2024-2025 sezonunun Ihlamurkuyu Birlikspor ve Ümraniye ilçemizdeki tüm takımlarımıza başarılar getirmesini temenni ediyorum “ dedi.

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın ve Yönetim Kurulunca plaketleri takdim edildi 

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Sporun önemine vurgu yaparak, spor alanında yapılacak diğer çalışmalardan da bahsetti. Son olarak açılışa katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın’ın her zaman yanında olarak her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

 

Daha sonra gruplarında başarılı olan öğrencilere hediyelerini veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a Ihlamurkuyu Birlikspor Külüp Başkanı Av. Murat Aydın ve Yönetim Kurulu tarafından plaketleri takdim edildi.

 

Muhteşem bir organizasyon ile başlayan 2024-2025 sezon açılışı programı çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam