SON DAKİKA
reklam
reklam

Es Elitspor Kulübü Kuruldu

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2024, Salı - 12:42   Okunma Sayısı: 13160
İstanbul’un Sultanbeyli İlçesinin yeni spor kulübü olan Es Elitspor Kulübü, İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı oldu. Kulüp, 2024-2025 sezonunda Altyapı gruplarında liglere katılarak faaliyetlerine başlayacak.

Es Elitspor Kulübü  aynı zamanda Sultanbeyli ilçesinin yeni futbol kulübü olarak faaliyete başlıyor

Yeni kurulmuş bir kulüp olan Es Elitspor Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 “ Türk futbol âlemine Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcular ve spor adamları yetiştirmek için spor hayatına adım atmış bulunuyoruz. Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara çekip onlara hizmet vermek hedefimizdir. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese bugün gönlümüzü yarın tesislerimizi imkânlarımızı açacağız. Bugüne gelmemiz de katkısı olan ve bu vizyonumuz da bizlere destek olanlara teşekkürü bir borç biliriz.”

Es Elitspor Kulübü Başkanı Enes Şimşek “Manevi hedefimiz Sultanbeyli ilçesi çocuklarını sporun içinde tutmak, sosyal karakter gelişimlerine katkıda bulunmak. Sultanbeyli’deki lisanslı sporcu sayısını artırmak, iyi bireyler yetiştirmek. Bölgenin yetiştirici kulübü olmayı hedefliyoruz.”

Es Elitspor Kulübü Başkanı Enes Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“ Manevi hedefimiz Sultanbeyli ilçesi çocuklarını sporun içinde tutmak, sosyal karakter gelişimlerine katkıda bulunmak. Sultanbeyli’deki lisanslı sporcu sayısını artırmak, iyi bireyler yetiştirmek. Kısa vadede Sportif hedefimiz, iyi ve yetenekli çocuk nüfusuna sahip bu ilçeden yarışmacı takımlar oluşturmak profesyonel takımlara oyuncu kazandırmak. Bölgenin yetiştirici kulübü olmayı hedefliyoruz. Orta vadeli hedefimiz amatör liglerde mücadele edecek A takım oluşturmak. Özkaynak oyuncu havuzumuzu genişletmek. Uzun vadeli hedefimiz A takımımızı profesyonel liglere taşımak ve Özkaynak sistemimizi tamamen profesyonel hale getirmektir.”

“ Es Elitspor Kulübünün amacı, yeni nesiller üzerindeki misyonu olan iyi birey, iyi yurttaş ve iyi sporcular yetiştirme adına yetenekli oyuncuları altyapımızda lisanslı birer futbolcu yapmaktır. Her şeyden önce çocuklarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Felsefemiz futbolcudan önce, ailesine, çevresine ve kendisine faydalı olacak nesiller yetiştirmektir.“

Futbolda alınan eğitim ve ahlakın normal hayata da yansıdığını belirten Başkan Şimşek sözlerine şöyle devam etti;

 “ Es Elitspor Kulübünün amacı, yeni nesiller üzerindeki misyonu olan iyi birey, iyi yurttaş ve iyi sporcular yetiştirme adına yetenekli oyuncuları altyapımızda lisanslı birer futbolcu yapmaktır. İstediğimiz seviyede olmayan oyuncularımızın da futbol eğitimlerini devam ettirip, serbest zaman değerlendirmesi ve bir sosyal etkinlik kapsamında spor yapmalarını sağlamaktır. Her şeyden önce çocuklarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Felsefemiz futbolcudan önce, ailesine, çevresine ve kendisine faydalı olacak nesiller yetiştirmektir.“

 

EsElitspor Kulübünün Renkleri Kırmızı Mavi Beyaz oldu

Kulüp Başkanı Enes Şimşek yönetiminde kurularak çalışmalarına Sultanbeyli’de bulunan Cihan Halı Saha Tesislerinde başlayan EsElitspor Kulübünün renkleri Kırmızı Mavi Beyaz olarak belirlendi.

Adil Mahallesi, Osmanbey Caddesi No: 9 Sultanbeyli adresinde faaliyet gösterecek olan Es Elitspor Kulübü, her geçen gün artan oyuncu grubu ile U11-U12 ve U13 Kategorilerinde liglere girmek için çalışmalarına başladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam