SON DAKİKA
reklam
reklam

Şenol Keleş anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu Sancaktepe Ziganaspor

Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2024, Çarşamba - 10:31   Okunma Sayısı: 35604
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen Şenol Keleş Futbol Turnuvası finalinde, Sarıgazispor’u 2-0 mağlup eden Sancaktepe Ziganaspor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

8 takımın ve 160 sporcunun yer aldığı turnuvaya sporseverlerin ilgisi yoğundu

Sarıgazi Stadında oynanan ve 8 Takımın katıldığı turnuvada 2013 – 2014 Doğumlu sporcular forma giydiler. Turnuvaya A ve B Grubu olmak üzere 2 grupta toplam 8 takım katıldı. Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazispor, Seferoğullarıspor, Sancaktepe İdmangücü, Sancaktepespor, Ortadağspor, Bulgurluspor ve Samandıragücü takımları turnuvada kıran kırana mücadele etiler Geleneksel hale gelen turnuvada 160 sporcu maç yaparken, takım yöneticileri, antrenörler, veliler ve sporseverler turnuvaya yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdular.

Sancaktepe Ziganaspor Teknik Sorumlusu Tolunay Keleş “Herkesin emeğine yüreğine sağlık. Şenol Keleş adını unutturmayacağız”

Turnuva bitiminde kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Ziganaspor Teknik Sorumlusu Tolunay Keleş konuşmasında şunları söyledi;

” 4 sene kaybettiğimiz Sancaktepe Ziganaspor Kurucusu ve İlçemizin değeri Merhum Şenol Keleş amcamın adını yaşatmak ve unutturmamak adına dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara, hocalarına, yöneticilerine, başkanlarına ve futbolcularına çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık “ dedi.

Şampiyonluk kupasını Hüseyin Kılıç verdi

Mükemmel bir organizasyonla başlayan ve şölen havasında geçen turnuvanın son bölümünde kupa, madalya ve sertifika töreni yapıldı. Turnuvanın şampiyonu Sancaktepe Ziganaspor’un kupa ve madalyalarını Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç verdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam