SON DAKİKA
reklam
reklam

Emir Batu Serbest Çekmeköyspor kadrosuna dâhil oldu

Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2024, Çarşamba - 10:47   Okunma Sayısı: 34279
Geçtiğimiz sezonda Beykoz İdmanyurduspor ile başarılı maçlara imza atan hücum oyuncusu Emir Batu Serbest’in yeni takımı merakla bekleniyordu. Formasını giydiği takımlarda çalışkanlığı, başarılı futbolu ile katkılar yapan yetenekli oyuncu, Süper Amatör Lig 4. Grup takımlarından Çekmeköyspor ile anlaştı.

”Futbola başladığım yabancısı olmadığım ve evim gibi gördüğüm Çekmeköyspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu’nun raporları doğrultusunda anlaşılan 2004 doğumlu yetenekli oyuncu, her iki ayağınıda mükemmel kullanırken, orta sahada ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor.

İmza sonrası takımla çalışmalara başlayan başarılı oyuncusu Emir Batu Serbest şu açıklamayı yaptı;

”Futbola başladığım yabancısı olmadığım ve evim gibi gördüğüm Çekmeköyspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen başta Sevim Serbest Başkanıma, Sportif Direktörümüz Fatih Albaşkara’ya ve Özgür Ataçocuğu hocama çok teşekkür ederim. “

Emir Batu Serbest Hakkında

20 yaşındaki Serbest futbola 2014 yılında Çekmeköyspor’da başladı. Daha sonra Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor forması giyen başarılı oyuncu buradaki başarılarının ardından Sancaktepe Belediyespor’a transfer oldu. Ardından BAL takımı Beykoz İdmanyurdu formasını giydi. Serbest’in kariyerinde Akademi Liginde 39 maçı 2 golü ve BAL’da 9 maçı bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam