SON DAKİKA
reklam
reklam

Taçspor’da yeni sezon çalışmaları sürüyor

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2024, Salı - 10:58   Okunma Sayısı: 42820
İstanbul Süper Amatör Ligin iddialı takımlarından Ataşehir temsilcisi Taçspor, yaklaşan yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Taçspor’da hedef şampiyonluk

28 Eylül tarihinde başlayacak Süper Amatör Lige şampiyonluk parolası hazırlanan sarı- kırmızılılar, Esatpaşa Stadında hafta içi antrenmanlarını yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Taçspor’da Teknik Sorumlu Emir Barlas ve Yardımcı Antrenör Tarık Can’ın yönetiminde yapılan antrenmana 23 futbolcu katılırken, futbolcuların oldukça keyifli, moralli ve hırslı oldukları görüldü. Antrenmanın ilk bölümünde futbolcular ısınmanın ardından koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptılar. İkinci bölümde ise tam sahada hücum defans çalışması ile idmanı bitirdiler.

Taçspor’un sezon başı hazırlık çalışmalarının ikinci hazırlık dönemi başladı

Süper Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek olan Taçspor’un rakipleri Cankurtaranspor, Çamlıcaspor, Damlaspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Güngörenspor, İstinyespor, KÇ. Tokat Bereketlispor, Muratbey, Sultanbeylispor, Tuzla Orhanlıspor ve Yıldırımbosnaspor oldu.

Taçspor 8 Eylül 2024 Pazar günü sezon başı hazırlık çalışmalarının ikinci aşaması için Şile Ramada Oteline hareket etti ve çalışmalarına da orda devam edecek. Ataşehir ekibi kamp sürecinde 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Taçspor Teknik Sorumlusu Emir Barlas “Ligde kendini ispat etmiş her biri birbirinden kaliteli ve yetenekli futbolcu grubu ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.”

Antrenman sonrası saha içinde bir açıklama yapan Taçspor Teknik Sorumlusu Emir Barlas şu açıklamayı yaptı;

“ Şampiyonluk hedefi ile başladığımız 2024-2025 sezonu çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu ligde kendini ispat etmiş her biri birbirinden kaliteli ve yetenekli futbolcu grubu ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. İlk etap çalışmalarını Esatpaşa Stadında yaptıktan sonra ikinci etap çalışmalarını Şile Ramada otelde kamp yaparak devam edeceğiz. Yeni sezonun tüm takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir hazırlık dönemi ile emeklerin karşılığını almayı hedefliyoruz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam