SON DAKİKA
reklam
reklam

Bayrampaşa'da Stratejik Plan Çalıştayı yapıldı

Eklenme Tarihi: 6 Eylül 2024, Cuma - 10:40   Okunma Sayısı: 8366
Bayrampaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’nı ortak akılla hazırlamak amacıyla “Senin geleceğin, senin kararın” sloganıyla çalıştay düzenledi.

 

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile birlikte Bayrampaşa’da köklü değişiklikler yaşanmaya devam ediyor… Bayrampaşa Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’nı ilk kez ortak akılla belirliyor. Bu doğrultuda daha önce mahalle meclisleri düzenleyerek vatandaşların görüşlerine başvuran Bayrampaşa Belediyesi, son olarak belediye kültür salonunda çalıştay düzenledi.

Başkan Hasan Mutlu’nun ev sahipliği yaptığı çalıştaya Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle meclislerinde ve çalıştayda elde edilen verilerle belediyenin yeni stratejik planının belirlenerek uygulamaya alınacağı bildirildi.

BAŞKAN MUTLU: AYRIŞTIRMIYORUZ, BİRLEŞTİRİYORUZ

Çalıştaya katılarak göreve geldiği günden bu yana Bayrampaşa’da hayata geçirdiği projeleri sunum eşliğinde bir bir anlatan Başkan Mutlu, “Katılımcı ve şeffaf bir yönetim modelini uygulamak istiyoruz. Bu bağlamda yeni stratejik planımızı halkımız ve ilçemizdeki STK’lar ile birlikte belirliyoruz. Bu konuyla ilgili daha önce mahalle meclislerimizde vatandaşlarımızın değerli görüşlerini aldık. Çalıştayımızla süreci tamamlayarak 2025-2029 dönemi Stratejik Planı’mızı belirleyeceğiz. Sürecin başından bu yanda görüş, düşünce ve önerileriyle bize destek veren tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam