SON DAKİKA
reklam
reklam

Bakan Fidan, Üsküp'te iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2024, Perşembe - 23:13   Okunma Sayısı: 10630
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakanlığın X hesabından, Fidan'ın Üsküp'teki temaslarına ilişkin paylaşımlar yapıldı.

Bir paylaşımda Fidan'ın Üsküp'te iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, soydaşlar ve Türk vatandaşlarıyla bir araya geldiği belirtildi.

Bir diğer paylaşımda ise Bakan Fidan'ın, Üsküp'te 1884'te kurulan ve eğitim dili Türkçe olan Tefeyyüz İlköğretim Okulunu ziyaret ettiği bildirildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, Kuzey Makedonya'da istişarelerde bulundu

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bakan Hakan Fidan, Üsküp'te VLEN ittifakı üyelerinden Başbakan Birinci Yardımcısı ve Demokratik Hareket Genel Başkanı İzet Meciti, Kalkandelen Belediye Başkanı ve BESA Hareketi Genel Başkanı Bilal Kasami, Alternatif Parti Genel Başkanı Zekeriya İbrahimi ve Arnavut İttifakı Milletvekili Halil Snopçe ile bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam