SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Uğur Bayram’a emanet

Eklenme Tarihi: 4 Eylül 2024, Çarşamba - 23:02   Okunma Sayısı: 13993
2024 – 2025 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da A Takım Teknik Sorumluluğuna disiplinli çalışmalarıyla bilinen Uğur Bayram getirildi.

 

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Genel Kaptanı Özgür Meriç “Uğur hocamızın önderliğinde sahaya inerek sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdik. Camiamıza ve hocamıza hayırlı olsun.”

Son olarak Yeldeğirmenispor’da görev yapan Bayram yapılan görüşmeler sonrasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un yeni Teknik Sorumlusu oldu. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Genel Kaptanı Özgür Meriç yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“ Uğur Bayram hocamızla her konuda anlaştık ve hemen yeni sezon için çalışmalara başladık. Uğur hocamızın önderliğinde sahaya inerek sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdik. Camiamıza ve hocamıza hayırlı olsun.” Dedi.

“Amatör camianın büyük ve köklü kulüplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile yeni sezon için anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız.”

Çalışma yaşamı boyunca spor ahlakını her zaman ön planda tutarak, disiplinli ve sistemli çalışmaları ile bilinen Teknik Direktör Uğur Bayram da “ Amatör camianın büyük ve köklü kulüplerinden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile yeni sezon için anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yönetim Kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız.. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam