SON DAKİKA
reklam
reklam

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kupası coşkuyla gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 3 Eylül 2024, Salı - 16:59   Okunma Sayısı: 26245

Beşiktaş’ta gerçekleşen turnuvanın finali de çekişmeli geçti

Müsabakaları CHP Beşiktaş İlçe başkanı Ali Can Şen, İBB Meclis Üyesi Can Çobanoğlu, Meclis Başkanı Doğa Kıroğlu, Encümen Başkanı Fahrettin Çırak, CHP Beşiktaş Meclis Üyesi Cengiz Tatar, İlçe Yöneticileri, Kulüp Başkanları, Futbolcular ve sporseverler takip ettiler. Turnuvanın finalinde Boğaziçispor ile Özgayrettepe takımları karşılaştılar.

Müthiş mücadeleye sahne olan maçı 2-0 kazanan kırmızı beyazlı Boğaziçispor Kulübü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada Özgayrettespor 2. olurken, Ortaköyspor 3. ve Dikilitaşspor turnuvayı 4. olarak tamamladılar.

Beşiktaş Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü’ten teşekkür mesajı

Beşiktaş Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“30 Ağustos Zafer Bayramı turnuvasına katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, amatör takımlarımıza ve destekleri ile her zaman yanımızda olan Beşiktaş Belediye Başkanımız Sayın Rıza Akpolat’a çok teşekkür ederim.“

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam