SON DAKİKA
reklam
reklam

Sergen Öktelik Adalarspor ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2024, Cuma - 10:55   Okunma Sayısı: 20850
İstanbul 1. Amatör Ligde yeni sezon için oldukça iddialı takım kuran Adalar temsilcisi Adalarspor, şampiyonluk hedeflediği 2024-2025 sezonunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kulüp, son olarak Sarıgazispor forması giyen 1996 doğumlu Sergen Öktelik’i kadrosuna kattı. Adalarspor Teknik Sorumlusu   Murat Akcan’ın takımında mutlak görmek istediği Sergen Öktelik, ön libero ve stoper olarak görev yaparken, çalışkanlığı, hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.

“Kariyerimde bir şampiyonlukta Adalarspor ile yaşamak istiyorum.”

Adalarspor Kulüp tesislerinde imzayı atan Sergen Öktelik  şunları söyledi

“ Şampiyonluk hedefi ile takım kuran Adalarspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kariyerimde bir şampiyonlukta Adalarspor ile yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen Murat Akcan hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum “

Sergen Öktelik Hakkında

Futbola 2009 yılında Sultanbeyli Belediyespor Kulübü altyapısında başlayan başarılı oyuncu Sergen Öktelik, daha sonra sırası ile FK 1868 spor, Ortadağspor, Ataşehirgücüspor, Kurtköyspor, Maltepe Kültürspor, İstanbul Esnafspor, Samandıra FK ve Sarıgazispor formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam