SON DAKİKA
reklam
reklam

Anadolu Üsküdarspor Topbaşı Yaptı

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2024, Cuma - 10:19   Okunma Sayısı: 21500
2024-2025 sezonunda İstanbul 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan Üsküdar temsilcisi Anadolu Üsküdarspor, şampiyonluk hedefi ile sahaya indi. Yeşil Beyazlılar Teknik Sorumluları İsmail Başaran ve Erdem Yerlitaş nezaretinde, Beylerbeyi Stadında sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Oyuncular istekli ve arzuluydular

Toplamda 22 futbolcunun katıldığı ve yaklaşık 60 dakika süren antrenman Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Ertaş ve Teknik Sorumlular İsmail Başaran, Erdem Yerlitaş’ın saha içinde yaptığı sezon başı uyarıları ve takımın hedefleri hakkında yaptığı toplantı ile başladı. Toplantı sonrası sezonun ilk idmanı yapılırken futbolcuların arzulu ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Taraftarı yalnız bırakmadı

Sezonu şampiyonluk hedefi ile açan Anadolu Üsküdarspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Ertaş’ın yanısıra, Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Ayvaz ve Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Aydın da  sezonun ilk antrenmanını saha kenarından izlediler.

Diğer yandan da Anadolu Üsküdar taraftarları, sezon açılışında takımlarını yalnız bırakmadı. Coşkulu tezahüratlarıyla takıma büyük moral sağlayan taraftarlar, antrenmanın son anlarında meşaleler yakarak şampiyonluk için kararlılıklarını ortaya koydular.

Anadolu Üsküdarspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Ertaş  “Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmektir. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da güçlendirdik. Teknik sorumlularımız İsmail Başaran, Erdem Yerlitaş ve futbolcu kardeşlerimize güveniyor başarılı olacaklarına inanıyorum.”

Kaliteli bir kadro kurduğunun altını çizen Anadolu Üsküdarspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Ertaş  şu açıklamada bulundu;

“ Bütçemize uygun, uyumlu ve çalışkan oyuncuları kadromuza katarak şampiyonluk hedefi ile çalışmalarımıza başladık. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmektir. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da güçlendirdik. Teknik Sorumlularımız İsmail Başaran, Erdem Yerlitaş ve futbolcu kardeşlerimize güveniyor başarılı olacaklarına inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum “

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam