SON DAKİKA
reklam
reklam

Sarıgazispor’dan Aşure Lokması

Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2024, Perşembe - 17:40   Okunma Sayısı: 21448
Sancaktepe’nin amatördeki önemli temsilcilerinden olan Sarıgazipor Kulübünce Muharrem ayı dolayısıyla aşure lokması etkinliği yapıldı.

Aşure dağıtımı Sancaktepe’yi buluşturdu

Sarıgazi Stadında düzenlenen aşure günü etkinliğine Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Kılıç, Gökhan Erdoğan, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Nezir Özalp, CHP Sancaktepe Meclis Üyeleri Serkan Demir, Nejdet Aksu, MHP Sancaktepe Meclis Üyeleri Mehmet Aslan, Hakan Şahinoğlu, Yeşil Sol Partisi Sancaktepe Eski İlçe Başkanı Burhan Çimen, Yerel Demokrasi Derneği Başkanı İbrahim Öztürk, Sancaktepe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gazi Karakurt, Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin, TFF Saha Komiseri Sevgi Yalçın, CHP Sancaktepe Gençlik Kolları, Çok sayıda iş insanları, Sarıgazispor Kulübü Yönetimi, Veliler ve sporcular  da yoğun ilgi gösterdiler.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan “Kulüp olarak halkımızla bir olarak, aşure lokmamızı dağıttık. İnşallah aşuremiz ülkemize birlik beraberlik ve huzur getirir.”

Sarıgazi Stadında yapılan etkinlikte misafirlerin, kapıda karşılayarak aşure dağıtan Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan şunları söyledi;

 “ Öncelikle Aşure gününün huzura ve barışa vesile olmasını diliyorum. Bugün kulüp olarak halkımızla bir olarak, aşure lokmamızı dağıttık. İnşallah aşuremiz ülkemize birlik beraberlik ve huzur getirir. Bizleri kırmadan davetimize icabet eden ve katılım sağlayan misafirlerimize çok teşekkür Allah kabul etsin.”dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam