SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2024, Salı - 17:07   Okunma Sayısı: 25766
Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, aniden geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Akşit, geçtiğimiz günlerde Hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönmüştü.

Akşit, çevresinde sevilen ve sayılan bir isimdi. Din ayrımı gözetmeksizin herkese yardım eli uzatan Akşit, görev süresi boyunca topluma hizmet etmeye büyük önem vermişti. Çekmeköy halkı, Akşit'in vefatıyla büyük bir üzüntü yaşıyor.

Çekmeköy Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, "Vehbi Akşit'in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Mekânı cennet olsun" denildi.

Çekmeköy halkı, Müftü Vehbi Akşit’e son görevini yaptı

Müftü Vehbi Akşit,  20 Temmuz Cumartesi ikindi namazına müteakiben Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, ilçenin önde gelen bir çok ismi ve çok sayıda seveni katıldı. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Akşit’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli- Körfez İlimbey mezarlığına defnedildi.

Vehbi Akşit’in cenazesi, dualar eşliğinde defnedildi. Biz de gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam