SON DAKİKA
reklam
reklam

Erkan Boytap Çekmeköyspor ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2024, Pazar - 23:11   Okunma Sayısı: 19520
Geçen sezonda formasını giydiği Nartspor’da başarılı maçlara imza atarak bir çok takımın takibine giren başarılı stoper Erkan Boytap, 2024 – 2025 sezonunda Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefi ile takım kuran Çekmeköyspor ile anlaştı. Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu’nun raporları doğrultusunda anlaşılan 1998 doğumlu isim güçlü fiziği, ikili mücadeleler ve hava toplarındaki başarıları ile biliniyor.

“Bundan sonra Lacivert Kırmızılı formanın başarısı için mücadelemi sürdüreceğim.

Çekmeköyspor Kulüp Tesislerinde anlaşmayı imzalayan başarılı defans oyuncusu Erkan Boytap duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı;

” Yaklaşan yeni sezonda Bölgesel Amatör Lige yükselmek isteyen Çekmeköyspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen başta Sevim Serbest Başkanıma, Sportif Direktörümüz Fatih Albaşkara’ya ve Özgür Ataçocuğu hocama çok teşekkür ederim. Bundan sonra Lacivert Kırmızılı formanın başarısı için mücadelemi sürdüreceğim, her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “

Erkan Boytap Hakkında

Futbola 2010 yılında Yeşilılgazspor Altyapısında başlayan 26 yaşındaki yetenekli oyuncu daha sonra Selvispor, Altınova, Davutpaşa, Şehremini, Sarıyer Yenimahallespor, İnkilapspor FK. ve Nartspor takımlarının formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam