SON DAKİKA
reklam
reklam

Hüseyin Çimrin yuvasına döndü

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2024, Pazar - 23:25   Okunma Sayısı: 14886
Eylül’de kendisi gibi futbolcu olan ve Kadınlar 2.Liginde forma giyen Hanım Beyazkaz ile dünya evine girecek olan Hüseyin Çimrin, eski kulübü İstanbul Kastamonuspor ile anlaştı.

İstanbul Kastamonuspor transfer sürecini dolu-dizgin sürdürmekte

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Kastamonuspor, iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlılar, Ayvansaray’da bulunan Kastamonu Eğitim Kültür ve Spor Merkezi’nde görüştüğü tüm futbolcularla da  anlaşma sağladı. Teknik kadronun verdiği rapora göre yapılan görüşmelere Fatih temsilcisinin Başkanı Dr. İlker Dilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Daldaban da katıldı.

Dış transferde ilk isim stoper Hüseyin Çimrin oldu, Çimrin geçtiğimiz yıllarda da  yaş gruplarında takımın kaptanlığını üslenmişti

Stoper mevkiinde forma giyen Hüseyin Çimrin, dış transferde imzayı atan ilk futbolcu oldu. 23 yaşındaki genç isim, Bölgesel Amatör Ligde 9 maçta Vefa forması giymişti. Yeşil-Beyazlıların tüm yaş gruplarında kaptanlık yapan Çimrin, 2019’da formasını giydiği İstanbul Kastamonuspor’a geri döndü.

2023-2024 sezonunda Üsküdar Anadolu’da forma giyen, ikinci transfer döneminde Çengelköyspor’a transfer olan aslen Siirtli olan Fatih doğumlu futbolcu, Siirt İstanbul 56, Gaziosmanpaşa ve Yeni Ufuk formaları da giymişti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam