SON DAKİKA
reklam
reklam

Erhan Göç Cevizli Anadoluspor’da

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2024, Pazar - 23:13   Okunma Sayısı: 10689
2024-2025 sezonunda BAL hedefiyle yola çıkan Kartal Temsilcisi Cevizli Anadoluspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kulüp bu kapsamda BAL ekiplerinden Beylerbeyi 1911 FK forması ile başarılı maçlara imza atan ve aynı zamanda 181 profesyonel maç tecrübesi de olan stoper Erhan Göç’ü renklerine bağladı.

Erhan Göç “Yeni sezonda BAL’a çıkmak isteyen Cevizli Anadoluspor Kulübü ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Teknik Sorumlu Abbas Yaşar’ın raporu doğrultusunda anlaşılan 1992 doğumlu tecrübeli defans oyuncusu güçlü fiziği, ikili mücadeleler ve hava toplarındaki başarıları ile biliniyor.

Cevizli Anadoluspor Kulüp tesislerinde Başkan Dursun Civak ve Sportif Direktör Furkan Dikilitaş’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan tecrübeli oyuncu şunları söyledi ;

“ Yeni sezonda BAL’a çıkmak isteyen Cevizli Anadoluspor Kulübü ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferinde emeği geçen Dursun Civak başkanıma ve Abbas Yaşar hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun kazasız belasız, hayırlı olmasını diliyorum “

Kulüp Başkanı Dursun Civak “Transfer için uzun bir süredir çalışıyorduk. Bu transferin kulübümüze ve camiamıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Cevizli Anadolu Spor Kulübü, şampiyonluk hedefleri doğrultusunda büyük bir transfer hamlesi gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Dursun Civak, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştıkları transferi sonunda tamamladıklarını açıkladı.

Başkan Civak, transfer süreci hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bu transfer için uzun bir süredir çalışıyorduk. A ve B planlarımızı titizlikle hazırladık ve sonunda istediğimiz oyuncuyu kadromuza katabildik. Bu transferin kulübümüze ve camiamıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Kulüpler arası işbirliğimiz ve kardeş kulübümüz Bulvarspor’un katkılarıyla istediğimiz oyuncuyu kadromuza katabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda istediğimiz noktaya ulaştık. Yeni transferimizin takıma uyum sağlayacağına ve performansıyla önemli katkılar yapacağına inanıyorum. “

Başkan Dursun Civak, camiasına müjdeli haberi verirken, yeni transferin camialarına hayırlı olmasını diledi.

Erhan Göç Hakkında

Futbola 2005 yılında Beylerbeyispor Kulübü altyapısında başlayan Göç, daha sonra Maltepespor, 1877 Alemdağspor, Hendekspor ve Beylerbeyi 1911 FK. takımlarının formasını giydi.

32 yaşındaki Erhan Göç’ün kariyerinde Türkiye Kupasında 10 maçı 1 golü, TFF 3. Ligde 171 maçı 29 golü, DSGL 19 maçı 1 golü ve BAL’da 114 maçı 19 golü bulunmakta.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam