SON DAKİKA
reklam
reklam

Mesut Kalim Samandıra FK’ya transfer oldu

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2024, Çarşamba - 01:48   Okunma Sayısı: 30509
Geçtiğimiz sezonda Şilespor forması giyen tecrübeli stoper Mesut Kalim, 2024-2025 sezonunda ise şampiyonluk hedefi ile iddialı bir takım yapan 1. Amatör lig ekibi Samandıra Futbol Kulübü ile anlaştı.

 

“Şampiyonluk hedefi olan Samandıra Futbol Kulübü ile anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra Samandıra Futbol Kulübünün başarısı için mücadelemi sürdüreceğim “

Formasını giydiği çok sayıdaki takımla şampiyonluk yaşayan 29 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu, güçlü fiziği, ikili mücadeleler ve hava toplarındaki başarıları ile biliniyor. Samandıra Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Mustafa Doğan’ın raporları doğrultusunda anlaşılan Kalim’in kariyerinde 35 BAL maçı 2 golü ve U21 Liginde 6 maçı bulunuyor.

Kulüp tesislerinde Başkan Mustafa Babacan ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’ın hazır bulunduğu törenle imzalar atılırken, başarılı oyuncu yaptığı açıklamada ise ” Şampiyonluk hedefi olan Samandıra Futbol Kulübü ile anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen hocam Mustafa Doğan ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Bundan sonra Samandıra Futbol Kulübünün başarısı için mücadelemi sürdüreceğim “ dedi.

Mesut Kalim Hakkında

Futbola 2008 yılında Yenisahraspor’da başlayan 1995 doğumlu Kalim, sırası ile Ataşehir Yoncaspor, Sivasspor, Selimiyespor, Şanlıurfaspor, Modafen, Zeytinburnuspor, Akçakocaspor, İçerenköy İY., Beykoz Elmalıspor, Yamanspor, Galatasaray Taçspor, Yamanspor ve Şilespor takımlarının formasını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam