SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaleci Antrenörü Uğur Yüksel Ümraniye Altyapısına Geri Döndü

Eklenme Tarihi: 3 Temmuz 2024, Çarşamba - 11:56   Okunma Sayısı: 11060
Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erdemli Belediyespor’da kaleci antrenörlüğü yapan başarılı çalıştırıcı Uğur Yüksel, Spor Toto 1.Lig takımlarından Ümraniyespor Altyapısında göreve başladı. Yüksel , burada Ümraniye Altyapısında kalecilerini çalıştıracak.

Ümraniyespor Altyapı Yöneticileri Metin Soydan ve Şükrü Gökhan “Daha önce  de altyapımızda başarılı bir şekilde görev yapan bilgi birikimine inandığımız Uğur Yüksel hocamız ile yeniden anlaştık. Altyapımızın kalecileri artık Uğur Yüksel hocamıza emanettir.”

Ümraniyespor Altyapı Yöneticileri Metin Soydan ve Şükrü Gökhan yaptıkları açıklamada şunları söylediler;

“Daha önce altyapımızda başarılı bir şekilde görev yapan bilgi birikimine inandığımız Uğur Yüksel hocamız ile yeniden anlaştık. Altyapımızın kalecileri artık Uğur Yüksel hocamıza emanettir. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz “

Kaleci Antrenörü Uğur Yüksel “Daha önce görev yaptığım Ümraniyespor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

Kaleci Antrenörü Uğur Yüksel de  yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 ” Daha önce görev yaptığım Ümraniyespor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana güvenen, beni bu göreve layık gören başta Ümraniyespor Altyapı Yöneticisi Metin Soydan ve Şükrü Gökhan olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum”

Uğur Yüksel Hakkında

1994 doğumlu Yüksel,  antrenörlük hayatına Kasımpaşaspor altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Ümraniyespor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Beykoz 1908, Bolvadin Belediyespor, Çengelköyspor,  Büyükçekmece Mimarobaspor, Çarşambaspor ve Erdemli Belediyespor takımlarında kaleci antrenörlüğü yaptı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam