SON DAKİKA
reklam
reklam

Mustafa Can Çipil Ataşehir Doğuşspor’da

Eklenme Tarihi: 3 Temmuz 2024, Çarşamba - 11:15   Okunma Sayısı: 9949

İstanbul 1. Amatör lig takımlarından olan  Ataşehir Doğuşspor, şampiyonluk hedeflediği 2024-2025 sezonunda tecrübeli Teknik Sorumlu Taner Şar ile devam kararı aldıktan sonra transfer çalışmalarına başladı.

Ataşehir temsilcisi ilk olarak dış transferde tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Can Çipil ile orta sahasını güçlendirdi. Kariyerinde oynadığı bir çok takım ile şampiyonluk yaşamış Çipil, oyun kurucu pozisyonunda görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile de  tanınıyor.

“Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim.”

Ataşehir Doğuşspor Tesislerinde Kulüp Başkan Çetin Kaygusuz ve Teknik Sorumlu Taner Şar’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan tecrübeli orta saha  oyuncusu Mustafa Can Çipil  şunları söyledi;

“Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği olan Çetin Kaygusuz Başkanıma ve Taner Şar hocama çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “

Mustafa Can Çipil Hakkında

Futbola 2001 Yılında Kanlıcaspor altyapısında başlayan 1989 doğumlu tecrübeli orta saha , sonra sırası ile Çekmeköyspor, Beykoz 1908, Çakmakspor, Selimiyespor, Anadoluhisarı İdmanyurduspor, Damlaspor , Fikirtepe Dumlupınarspor, Denizcilik İşletmeleri, Üsküdar Çınarspor, Kemahspor ve Gümüşşuyuspor  takımlarının formalarını giydi.

Çipil 2024 – 2025 sezonunda da  Ataşehir Doğuşspor’un başarısı için mücadele edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam