SON DAKİKA
reklam
reklam

Harun Toprak’ın gol krallığı sevinci

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2024, Cumartesi - 23:20   Okunma Sayısı: 10026
Taşdelenspor’un genç yeteneği olan Harun Toprak, 2023-2024 sezonunda 2. Amatör Lig 17. Grup’ta gösterdiği muhteşem performansla gol kralı unvanını kazandı.

Sezon içinde 22 gol atan Harun Toprak golleriyle takımının ligde üst sıralara tırmanmasında büyük katkı sağladı

Toprak, sezon boyunca Taşdelenspor formasıyla sergilediği etkileyici performanslarla adından sıkça söz ettirdi. 2004 doğumlu yetenekli forvet, 17 maçta toplam 22 gol atarak 17. Grup’un en skorer oyuncusu oldu ve gol krallığı yarışında zirvede yer aldı.

Taşdelenspor’un başarılı maçlarında önemli rol oynayan Harun Toprak, attığı gollerle takımının ligde üst sıralara tırmanmasında büyük katkı sağladı. Teknik ve fiziksel olarak üst düzeyde bir performans sergileyen genç oyuncu, gelecek sezonlarda da takımının önemli bir parçası olmaya aday gösterilmekte.

“Benim için gurur verici bir olay. Takım arkadaşlarımın ve özellikle Celal Erkan hocamın emeği bende çok büyük. Herkese çok teşekkür ederim.”

Taşdelenspor’un genç yeteneği Harun Toprak, 2023-2024 sezonunda 2. Amatör Lig 17. Grup’ta gol kralı olmanın mutluluğunu yaşarken, başarıyı takım arkadaşları ve teknik direktör Celal Erkan’a adarken şöyle değerlendirdi;

“Benim için gurur verici bir olay. Takım arkadaşlarımın ve özellikle Celal Erkan hocamın emeği bende çok büyük. Herkese çok teşekkür ederim.”

Genç futbolcu, Taşdelenspor formasıyla attığı gollerle takımına katkı sağlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve bu başarının ardında takım içindeki güçlü bir dayanışmanın olduğunu vurguladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam