SON DAKİKA
reklam
reklam

Cesur Spor'un millileri Kaymakam'a konuk oldu

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2024, Cumartesi - 11:49   Okunma Sayısı: 7866
Maltepe Kaymakamı Tiryaki Cesur Spor Kulübü'nün milli karatecilerini konuk etti

 

Uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil eden Cesur Spor Kulübünün küçükler milli karatecilerini Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki makamında ağırlayarak tebrik etti ve hediyeler verdi. Hocaları ve madalyaları ile ziyarete giden sporcular ve aileleri ile sohbet eden Kaymakam Bahri Tiryaki “Sporcular sizler disiplin sporları ve kıymetli hocalarınız sayesinde iyi alışkanlıklar kazınıyorsunuz. Gelecekte hem başarılı meslek sahipleri hem de ülkemizi onurla ve gururla temsil eden insanlar olacaksınız. Size emek veren ailelerinizi ve hocalarınızı kutluyorum. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.

Kulüp başkanı Cenk Hilmi Kılıç ise Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’ye teşekkür ederek “Bu anlamlı ziyaretler sporcularımıza hem motivasyon hem de bir ufuk getirmekte. İnanıyoruz ki gelecekte başarılı insanlar olarak hepimizi gururlandıracaklar” ifadelerini kullandı.

Editör: Uğur Faruk YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam