SON DAKİKA
reklam
reklam

İpek Tuzcuoğlu’ndan şiir kitabı; YARIM

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2024, Cumartesi - 11:21   Okunma Sayısı: 13920
Oyuncu İpek Tuzcuoğlu Kapadokya’da dizi çalışması süresince kaldığı 8 ay boyunca yazdığı şiirleri ve aforizmaları “Yarım” isimli aşk şiirleri kitabında topladı.

 

Haber: Kübra ÇINAR

Benim kendisi ile miladım küçüklüğümden. Dizileriyle büyümek, tanımak harikaydı. Doğal bir bakışı var, rollerini oynamıyor adeta yaşıyor. Hep oyunculuğu ile tanımıştım ama kendisinin ayrıca bir yazar olduğunu da hatırlatayım.

Şiir kitabı YARIM...

Yüreğinden çıkan her kelimesi kalemine, satırlara, kitaplara ve okurlara sunulmuş. Şiirlerin ne kadar derinden ve içten yazıldığını tek satırını okumaya başlarken bile anlayacaksınız.

 Sevgili İpek Tuzcuoğlu ile sosyal medyada konuştuşumuz çok oldu.Sevgisini, enerjisini her daim alırım. Kitap haberini alınca hemen kendisine ulaşmakta buldum kendimi ve sevincimi paylaştım. Kendisinin de beni davet etmesi çok zarifti, o kadar sevenlerinin, dostlarının içinden yeni tanıştığı kişi olarak beni unutmaması da ayrıca çok özeldi.

 

Kitabın imza gününde en çok dikkatimi çeken ise gözlerinin parıldıyor olmasıydı. İmza günü çok eğlenceli geçmesi ile birlikte beklediğimden daha kalabalık olması ve ortamın samimi,güzel enerjiler dolu olması herkesi çok keyiflendirmişti. İpek Tuzcuoğlu'nun tüm arkadaşları, dostları sevenleri oradaydı.

İnsan gururlanıyor resmen...

Bu arada İpek Tuzcuoğlu,  bazı şiirlerini “Safir” dizisinden rol arkadaşları İlhan Şen ve Erkan Bektaş’la birlikte okumuş. Kitapta yer verilen barkodu telefonlarıyla okutanlar, bu şiirleri üç oyuncunun sesinden dinleyebilecek.

Kitabı tane ile alan nadir insan vardı herkes fazlasıyla alıp sevdikleri için imzalattı. Nerelerden, ne yollardan gelenler oldu bende dahil. Dost için fedakarlık bu olsa gerek. İpek gibi bir dost ise herkese nasip olması gereken bir şey bence...

 YARIM... YOLCULUK BAŞLADI...

 Bu yolculukta kendisine sonsuz desteğiz.

Editör: Kübra ÇINAR- Başak ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam