SON DAKİKA
reklam
reklam

Ömer Kaynar Anadolu Üsküdar’da devam edecek

Eklenme Tarihi: 26 Haziran 2024, Çarşamba - 12:07   Okunma Sayısı: 30576
İstanbul 1. Amatör Lige iddialı hazırlanan Anadolu Üsküdarspor, iç transferde geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden Ömer Kaynar ile yeniden anlaştı.

Anadolu Üsküdar Teknik Sorumluları İsmail Başaran ve Erdem Yerlitaş’ın raporları doğrultusunda anlaşılan 2003 doğumlu yetenekli oyuncu.  defansın solunda görev yaparken, etkili bindirmeleri ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile tanınıyor.

“Arkadaş ve Aile ortamının üst düzey olduğu Kulübüm Anadolu Üsküdarspor ile yine yeniden anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Üst düzey transferlerin yapıldığı takımımla şampiyonluk yaşamak istiyorum.”

Kulüp Tesislerinde Teknik Sorumlu Erdem Yerlitaş’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan yetenekli oyuncu Ömer Kaynar şunları söyledi;

 “ Arkadaş ve Aile ortamının üst düzey olduğu Kulübüm Anadolu Üsküdarspor ile yine yeniden anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Üst düzey transferlerin yapıldığı takımımla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Tayfun Ertaş ve hocalarıma çok teşekkür eder, kazasız belasız bir lig olmasını temenni ederim “

Ömer Kaynar Hakkında

Futbola 2013 yılında Örnek Gençlikspor altyapısında başlayan sol bek – sol kanat oyuncusu, daha sonra sırası ile Çamlıcaspor, Selimiyespor, Yeldeğirmenispor ve Anadolu Üsküdarspor formalarını giydi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam