SON DAKİKA
reklam
reklam

Genç yetenek Furkan Çağrı Demir transferin gözdelerinden

Eklenme Tarihi: 25 Haziran 2024, Salı - 11:34   Okunma Sayısı: 33283
2023-2024 sezonunda Karabekirspor’da başlayarak oynadığı futbolu ve attığı golleri ile iz bırakan genç yetenek Furkan Çağrı Demir, geride bıraktığımız sezonu da Poyrazköy Gençlikelispor’da başarılı bir şekilde tamamladı. Forma giydiği 33 maçta 11 gole imza atarak istikrarlı performansı ve çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çeken 2004 doğumlu isim, oynadığı takımlarda değişmez futbolcularından oldu.

Bu sezon iki takımda forma giyen genç yetenek çalışkanlığıyla takdir topladı

Genç yetenek 8-10 numara pozisyonunda oynarken saha içi liderliği ve teknik yetenekleriyle takımına değerli katkılar yaptı. Arkadaşları ile yardımlaşması ile de takımına güç katan Furkan Çağrı Demir, takımların başarısı için elinden geleni yaparak ön plana çıktı. Her iki takımda tüm maçlarda başarıyla görev yapan Furkan Çağrı Demir performansıyla diğer sezonlarından daha başarılı bir görüntü çizdi.

Akademi Ligi eğitimi de bulunan Demir, forvet arkasında görev yaparken, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı, mücadeleci yapısı ve çalışkanlığı ile tanınıyor. Genç yaşına rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün ilgisini çekmiş ve parlak kariyere ile bir çok takımın da takibinde.

Türk futbolunun umut vadeden isimlerinden

Türk futbolunun gelecekteki önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Furkan Çağrı Demir, 24 Kasım 2004 Ümraniye doğumlu, başarılı oyuncunun Akademi Liginde 45 maç tecrübesi bulunuyor. 2014 yılında Karabekirspor altyapısında futbola başlayan orta saha oyuncusu, daha sonra sırası ile Ümraniyespor, Sancaktepe Belediyespor, Çubukluspor, Çavuşbaşıspor, Karabekirspor ve Poyrazköy Gençlikelispor takımlarında forma giydi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam