SON DAKİKA
reklam
reklam

Günah filmi vizyona girdi

Eklenme Tarihi: 25 Haziran 2024, Salı - 06:41   Okunma Sayısı: 75700
Yönetmenliğini Ömer Korkmaz'ın yaptığı yapımcılığını nazin medyanın üstlendiği Günah (Şeytanın oğlu) filminin galası Torun Center’de yapıldı

 

Yönetmenliğini Ömer Korkmaz’ın yaptığı yapımcılığını Nazin Medya’nın üstlendigi  Günah (Şeytanın Oğlu) sinema filminin galası, oyuncuları ve davetliler eşliğinde Torun Center Biletini Al Sinemalarında gerçekleşti.

Senaryosu Serdar Akdeniz’in yazdığı filmde Nurettin Karakoç, Simay Antepli, Adel Attar, Tuğçe Görücü, Tuanna Ahmedova, Anna Hera, Rastin Paknahat, Narşin Paknahat, Musa Korkmaz, Fırat Tosun ve Ömer Korkmaz gibi oyuncular rol aldı.

Filmde baba şiddetinden kaçıp büyük şehire giden Mehmet’iin evlendikten yıllar sonra annesini görmek için köyune gitmesi ve annesinin ölümüyle  sarsılmasını anlatıyor.

Günah Şeytanın Oğlu, zincirlerinden kurtularak birçok felakete neden olan bir yaratığın hikayesini konu ediyor. Şeytanla büyücü bir kadından doğan bir yaratık, karanlık bir mahzende zincirlere bağlı bir şekilde yaşar. Yıllarca bu şekilde yaşadıktan sonra zincirlerinden kurtulan yaratık, yaşamına köyde devam eder. Ancak yeni yaşantısı birçok vahşeti de beraberinde getirir. Yaratık, köyde birçok katliam yapmaya başlar.

Filmin galasına gelen davetliler geceden, güzel bir film izlemiş olmanın mutluluğuyla ayrıldılar.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam