SON DAKİKA
reklam
reklam

Seyfettin Yıldırım Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Eklenme Tarihi: 24 Nisan 2024, Çarşamba - 09:48   Okunma Sayısı: 27167
Çekmeköy’de yerel yönetimde yeni bir dönem başlıyor. İlçenin deneyimli siyasetçisi Seyfettin Yıldırım’ın Orhan Çerkez’in liderliğindeki başarılı çalışmanın ardından, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiği öğrenildi. Çekmeköy’ün sevilen isimlerinden olan Seyfettin Yıldırım 2014 ve 2019’daki yerel seçimlerde CHP adına Belediye Başkan adayı olmuş, 2024’teki seçimlerde belediye meclisi üyesi adayı olarak gösterilmiş ve 31 Mart’taki yerel seçimlerde ise Çekmeköy Belediye Meclisi Üyesi seçilmişti.

Seyfettin Yıldırım’ın atanması ilçe kamuoyunda memnuiyetle karşılandı

Orhan Çerkez’in liderliğindeki ekip, Çekmeköy’de yapılan çalışmalarla seçim sürecinde önemli bir başarı elde etti ve bu başarının devamı için Yıldırım’ı Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi. Yıldırım’ın atanması, Çerkez’in kadrosunu güçlendirme ve birlikte çalışma ruhunu vurgulama açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yıldırım’ın Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev almasıyla birlikte, bölgede yerel yönetimde yeni bir dinamizm ve işbirliği atmosferi oluşturulması bekleniyor.

Diğer yandan Yıldırım’ın Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olmasının akabinde vatandaşlar da kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaya ve sosyal medyada da hayırlı olsun paylaşımları yapmaya başladılar.

**********************************************************************

Seyfettin Yıldırım Hakkında

1959 yılında Ordu’nun Mesudiye İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı ve 1981 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini aldı.

1980 ile 1987 yılları arasında Gümrük Tekel Bakanlığında çalışmaya başladı. 1987 yılından itibaren Üsküdar ve Pendik’ten sonra Çekmeköy ilçesinde kurduğu şirkette yöneticilik yapıyor. 2014 ve 2019 seçimlerinde CHP’den Çekmeköy Belediye Başkan adayı oldu. Halen Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy ilçesi üyesi olan Yıldırım, çeşitli vakıflarda da aktif görev alıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam